Associació l’Oliva

14 05 2011

ACTUALITATS

 

març 2015.- L’Associació l’Oliva està en ple procés d’elaboració d’un estudi sobre el teixit associatiu al barri Raval de Barcelona gràcies a la col·laboració del sociòleg Marcos Cereceda i el politòleg Francesc Sol. Aquest estudi vol servir per dibuixar el mapa dels canvis i impactes de la crisi en el teixit associatiu d’aquest barri barceloní. Des d’aqui volem donar les gràcies a totes les entitats que col·laboren per a fer possible aquest estudi!

 

febrer de 2015.- Segueix activa la “Campanya de suport a Mohammed Smain, defensors dels drets humans algerià perseguit” per investigar sobre els desapareguts a la guerra civil algeriana.

El video que segueix és una pastilla del documental produït per Elcàlam, comitè de defensa dels drets humans al Magrib i dirigit per Anne Amzallag. En aquest video es mostra el testimoni de Mohammed Smain, on explica in situ els descobriments que va fer i pels quals avui, està condemnat a presó ferma i a pagar indemnitzacions.

Per donar suport a Mohammed Smain, des de l’associació l’Oliva s’ha posat en marxa un projecte per traduir el seu llibre “Relizane dans la tourmente. Silence … on tue!” al castellà. No perdem la memòria! On són les persones desaparegudes?!

 

Gener 2015.- El projecte d’Horts Urbans Familiars i Comunitaris de l’associació l’Oliva encara el seu quart any de vida amb un bon estat de salut! El projecte està sent model i referent per a altres ciutats i municipis. Innovació Social pel Desenvolupament Humà Sostenible!!

 

 

 

Invertim en la defensa i la promoció dels drets humans.

Si vols fer una donació als projectes ho pots fer al següent número de compte corrent:

número de compte corrent: 1491 0001 24 2018300729 de Triodos Bank. Especifica en el concepte: DONACIÓ

 

—————————————————————————————————————————————————

 

qui som

Associació l’Oliva de Treball per la pau, els drets humans, la democràcia i el desenvolupament humà sostenible (l’Oliva), és una entitat privada sense afany de lucre formada per un grup de persones de diferents procedències que volen contribuir i donar suport a la consecució d’un món amb societats humanament i socialment cada vegada més avançades.

L’Oliva inicia la seva activitat amb la voluntat de contribuir a la consecució d’una societat -tant global com local- més habitable, i vol fer-ho des d’una vessant propositiva i constructivista.  Però l’Oliva també neix amb la voluntat d’esdevenir un espai per a la crítica, l’anàlisi i la reflexió entorn el què succeeix al món planeta terra en matèria de pau, drets humans, democràcia i desenvolupament humà sostenible.

els fins de l’associació són:

1)      La recerca empírica, teòrica i aplicada en matèria de Pau, Drets Humans, Democràcia i Desenvolupament Humà Sostenible.

2)     L’educació, la culturització i la sensibilització de la ciutadania –especialment dels i les joves- en Cultura de Pau, Drets Humans, Democràcia i Desenvolupament Humà Sostenible.

per aconseguir els seus fins, l’associació duu a terme activitat al voltant de:

1)      Activitats d’investigació, mediació, recerca i anàlisi sobre pau, drets humans, democràcia i desenvolupament humà sostenible.

2)      Activitats de promoció de la cooperació al desenvolupament i la solidaritat.

3)      Activitats d’educació, sensibilització i culturització ciutadana en matèria de pau i drets humans, democràcia i desenvolupament humà sostenible, amb especial èmfasi per els i les joves.

4)      Activitats de sensibilització i d’investigació, anàlisi i recerca en matèria de memòria històrica i justícia transicional.

5)      Activitats d’observació, anàlisi, i reflexió sobre els conflictes, la pau, els drets humans, la democràcia i el desenvolupament humà sostenible.

6)      Activitats de mediació en matèria de pau, drets humans, democràcia i desenvolupament humà sostenible.

7)      Altres activitats relacionades amb els fins de l’associació.

on som

si et vols posar en contacte amb nosaltres, pots fer-ho a través del següent correu electrònic:

associaciooliva(arroba)gmail.com


Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: