projectes

PROJECTE HORTICULTURA

L’associació l’Oliva i concretament, des del grup de treball pel desenvolupament humà sostenible s’ha posat en marxa un projecte pilot d’HORTiCULTURA. Amb aquest projecte, el què es vol és:

1) contribuir a la recuperació de valors que permetin la convivència, així com la reparació afectiva i social de les comunitat que habiten al municipi.

2) enfortir l’activitat agrícola en espais reduits com alternativa d’organització social i familiar.

3) Identificar nous actors socials que interactuen de manera propositiva mitjançant els continguts i les accions del projecte.

4) Donar suport a les comunitats en l’obtenció del significat sobre les seves pròpies vides com éssers humans.

5) Estimular el sentit de la ciutadania a través de la recuperació ambiental d’espais d’ús col·lectiu.

6) Capacitar per replicar l’experiència a la llar, amb els coneguts i veïns, construïnt relacions més càlides i millors llaços de comunicació.

7) Crear espais de trobada que consolidin valors com la solidaritat, el compromís, el respecte i l’autonomia; a més, propicia com valor agregat l’enfortiment de la construcció d’identitat ciutadana.

Aquest projecte està sent possible gràcies al suport de la fundació ACSAR, al suport de l’Ajuntament de Castellterçol i gràcies a la col·laboració de l’empresa HUMUSVITAL.

Entre d’altres participants, és destacable la de la Llar d’Infants Espurna de Castellterçol, que participarà fent planters i transplantan-los a l’hort quan arribi el moment.

S’estan explorant altres participacions. Si estàs interessat o interessada en participar del projecte, posa’t en contacte amb nosaltres al correu electrònic associaciooliva(arroba)gmail.com.

Si t’hi vols inscriure com a persona participant, pots imprimir-te el document que segueix, Fitxa d’inscripció: Projecte HortiCultura, omplir-lo i fer-nos-el arribar escanejat per correu electrònic a l’adreça associaciooliva@gmail.com. Si vols participar del projecte, sàpiques que entraràs en una llista d’espera.

Deixa un comentari